Paylaşım Platformu |
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>> Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<
|
|
| CHat odaLarıNdaki kiŞiLer taNıdık ÇıkarSa :) komedi ya | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: CHat odaLarıNdaki kiŞiLer taNıdık ÇıkarSa :) komedi ya Çarş. Haz. 24, 2009 4:37 pm | |
| SERHAN: slm naber millet hişş!kimse yok mu MEHMET: ben varım serhan nasılsın SERHAN: ya iyi kardeş napalım işte MEHMET: ben de iyiyim işte bi chate girdik kimse yok SERHAN: ben varım ya kardeş ikimiz konuşalım MEHMET: sağol nerden SERHAN: istanbul sen MEHMET: ben de istanbul SERHAN: ee iş okul ne yapıyorsun MEHMET: okul sen SERHAN: iyi iyi ben de okul MEHMET: lisedemi okuyon ben lisedeyim SERHAN: bende lise bu sene öss ye gircem işte MEHMET: bende kardeş SERHAN: kardeş senin sohbetine de doyum olmuyo az konuş be lise sondun dimi MEHMET: hee derslere çalışıp duruyoz işte başka bişey yok SERHAN: zaten bu öss insanın sinirini bozuyo dimi MEHMET: ben de sıkıntıdan kurtulmak için buraya girdim SERHAN: bende MEHMET: sen nerden mezun olmuştun SERHAN: ben lise son dedim ya kardeş sen salakmısın MEHMET: pardon ya kardeş biraz güneşte kalmışımda özür herhalde başıma güneş geçti SERHAN: önemli degil kardeş MEHMET: kız buldunmu bari SERHAN: yok yaw nerde sen MEHMET: ben buldum istersen sana satem ha ha ha SERHAN: yok sağol parayla saadet olmaz MEHMET: şaka yapmıştım zaten SERHAN: zaten ben farkına varmıştım MEHMET: sizin sınıfta güzel kız yok mu SERHAN: olmaz mı hepsi çok güzel MEHMET: en güzeli hangisi SERHAN: en güzeli aslı ben de ona aşığım MEHMET: aylinmi bizim sınıfta da var aslı isimli güzel bir kız başka kimler var SERHAN: selen var birde MEHMET: tesadüfe bak bizde de selen var başka başka SERHAN: bi de buket var MEHMET: yok artık olum sen hangi okuldasın SERHAN: kadıköy anadolu lisesi MEHMET: hangi sınıf SERHAN: ya napcan MEHMET: söle sen SERHAN: 11/b MEHMET: ana! SERHAN: noldu yaw niye şaşırdın MEHMET: olum sen benim sınıftasın adın ne len senin SERHAN: adım serdar MEHMET: olum serdar ben ahmet len tanımadınmı sıra arkadaşın len tüh senin kalıbına ulan yanındaki arkadaşını tanımıyon be ne işin var len bu odada olum biz senle beraber cafeye gelmedik mi SERHAN: evet geldik MEHMET: arkamda oturmuyon mu SERHAN: evet oturuyom MEHMET: olum benle niye konuşuyon SERHAN: sen başlattın len MEHMET: hadi len bundan sonra aynı sırada oturmucem senle SERHAN: ben de senle oturmucem MEHMET: ulan kızlara sarkıntılık yaptığını sigara içtiğini annene sölücem gör bak SERHAN: ben de senin içki içtiğini sölücem görürsün MEHMET: hadi yaw!bende senin paralarını nereye harcadığını sölücem SERHAN: ulan bende senin terbiyesiz yerlere gittiğini sölücem görürsün MEHMET: hadi yaw!sen en iyisi söleme kardeş bak ben seni çok severim SERHAN: yok sölücem MEHMET: dur ya ben sölemicem SERHAN: cidden sölemicenmi MEHMET: valla sölemicem SERHAN: iyi o zaman ben de sölemicem MEHMET: iyi anlaştık canım arkadaşım SERHAN: iyi çıkalım ders başlayacak söz ama sölemicen dimi MEHMET: lum söz dedik ya 5 yıllık arkadaşına güvenmiyonmu SERHAN: iyi hadi çıkalım MEHMET: bye SERHAN: bye |
| | | | CHat odaLarıNdaki kiŞiLer taNıdık ÇıkarSa :) komedi ya | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| Kimler hatta? | Toplam 13 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 13 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 258 kişi Ptsi Ekim 14, 2024 12:08 am tarihinde online oldu. |
Anket | | Facebook'a Üye Misiniz ? | Evet | | 100% | [ 11 ] | Hayır | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 11 |
|
|
|