HayaL Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>>Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<
>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<

ceza:sagopa dostum

YazarMesaj
Misafir
Misafir

ceza:sagopa dostum Empty
MesajKonu: ceza:sagopa dostum   ceza:sagopa dostum EmptyPerş. Haz. 25, 2009 9:51 am

ceza - Sagopa Kajmer"le çok iyi arkadaşız

Son olarak Adanalı dizisinin müziklerine imza atarak büyük beğeni toplayan rap müziğin asi yıldızı Cezaceza:sagopa dostum Virgul önceki gün İstanbul'daki alışveriş merkezi İstinye Park'taydı. Bir cep telefonu tanıtımına katılan ünlü şarkıcı büyük ilgi gördü. Özellikle genç hayranları tarafından abluka altına alınan ünlü rap'çiceza:sagopa dostum Virgul imza dağıtmaktan yorgun düştü. Oğlu için imza almaya gelen bir kadın hayranıyla ünlü şarkıcı arasında geçen diyalog ise hayli ilginçti. "Oğlum size çok hayranceza:sagopa dostum Virgul sizin gibi olmaya çalışıyorceza:sagopa dostum Virgul sizi çok seviyor" diyen ziyaretçi Ceza'ya "Çok hızlı söylüyorsunceza:sagopa dostum Virgul çocuklara küfür öğretme sakın" diye uyarıda bulundu. Ceza ise tebessüm ederek "Kesinlikle öyle bir şey yok" demekle yetindi.

'YAPTIĞIMIZ MÜZİĞİN GEREĞİ...'

Ceza takma adlı rap'çi Bilgün Özçalkanceza:sagopa dostum Virgul kendisiyle aynı müziği yapan "Sagopa Kajmer" lakaplı Yunus Özyavuz ve eşine bir şarkısında ve konserlerinde küfür ettiği iddiasıyla dava edilmişti. Hakkında açılan soruşturmada ifade veren Ceza kasıtlı hakaret etmediğini söyleyerek "Sagopa Kajmer"le çok iyi arkadaş olduklarını anlatıp "Yaptığımız müzik dolayısıyla ve konserin verdiği heyecanla böyle sözler sarf ettim" demişti

KAYNAK =>SABAH gazetesi.

ceza:sagopa dostum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CEZA-Benim Adım Ceza (feat. Dr. Fuchs)
» Ne Bilirsin-SAGOPA
» Sagopa Kajmer - Mütalam
» Monotonluk Maratonu -SAGOPA
» Kır Kalbini Ver Eline -SAGOPA