HayaL Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>>Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<
>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<

13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler

YazarMesaj
Misafir
Misafir

13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Empty
MesajKonu: 13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler   13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler EmptyPerş. Haz. 25, 2009 12:13 pm

Jandarmanın Yol Kontrolü Sırasında Kimlik Sorarken Durumundan Şüphelendiği 13 Yaşındaki E.f.s. Adındaki Kız13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul Dehşet Verici İddialarda Bulundu.

E.F.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul “Babam bana tecavüz etti13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul ardından da para karşılığı başka erkeklere pazaladı” dedi. Küçük kızın iddialarından sonra gözaltına alınan baba M.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiflik Beldesi'nde geçen hafta yol kontrolü yapan jandarma ekipleri13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul şüphelendikleri 13 yaşındaki E.F.S.'den kimliğini göstermesini söyledi. Kimliğinin olmadığını söyleyen ve şüpheli hareketlerde bulunmaya devam eden adının E.F.S. olduğunu söyleyen kız13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul ısrarlı sorular üzerine jandarmaları dehşete düşüren iddialarda bulunmaya başladı. E.F.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul öz babasının 12 yaşında kendisine tecavüz ettiğini13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul daha sonra da para karşılığı erkeklere sattığını söyledi. Bunun üzerine jandarmalar E.F.S. ile ilgili durumu savcılığa bildirdi. Savcılığın koruma altına aldığı E.F.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul psikolog eşliğinde ifade verdi. 13 yaşındaki E.F.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul annesi M.S. ile babası M.S.'nin 2001 yılında boşandıklarını söyleyerek13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul ailesinin daha sonra kendisini İstanbul Bahçelievler Kız Yetiştirme Yurdu'na verdiğini anlattı. Buradan Küçükyalı Kız Öğrenci Yurdu'na gönderildiği13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul ardından da annesinin gelerek kendisini buradan da aldığını söyleyen E.F.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul “Annem bana ‘İstersen babanın yanına git’ dedi. Bunun üzerine Sinop'taki babamın yanına gittim” dedi ve şunları anlattı:

“Babam bana başta iyi davrandı. Bir yıl önce bir depoya götürerek burada benimle ters ilişkiye girdi. Bir süre sonra bana ‘Bir adam gelecek onunla ilişkiye gir sana bin TL verecek’ dedi. Karşı çıkınca bana çok kızarak13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul bu kez kendisi kızlığımı bozdu. Bu olaydan sonra İstanbul'da halamın yanına geldik. Beni tehdit ettiği için kimseye olanları anlatamadım. Bir gece evde arkadaşı ile içki içtiler. Daha sora beni arkadaşı ile birlikte olmaya zorladı. Zaman zaman 100 TL karşılığında beni erkeklere satmaya başladı. İstanbul'da ev tuttuk. Biraz kaldıktan sonra bu kez Samsun'a gittik. Burada R.A. amcanın evinde kalmaya başladık. Babam R.A. amcaya ‘Birkaç kişi bul da bu kızı çalıştıralım’ dedi. 100 TL karşılığında beni erkeklere sattılar.”

Geçen yıl Eylül ayının sonunda13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul Ramazan Bayramı'nın ilk günü annesi M.S.'nin yanına gittiğini söyleyen E.F.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul şöyle devam etti:

“Başımdan geçenleri anneme anlattım. O da beni babama göndermedi ve Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu'na verdi. Bu yurtta bir süre kaldıktan sonra kaçtım. Annemin yanına gittim. Kurban Bayramı'nda Sinop Durağan'da annemin yanındayken fırından ekmek aldığım sırada tanımadığım berisi beni kaçırarak babamın yanına götürdü. Bir süre önce babamın Yeniçiftlik'te tanıdığı köfteci H. amcanın yanına geldik. Babam Çorlu’ya ev tutmaya gittiğinde ben sokakta dolanırken jandarmalar kimlik sordu13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul ben da olan biteni onlara anlattım.”

Küçük kızın iddialarından sonra jandarmalar tarafından gözaltına alınan13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul ‘hırsızlık ve gasp’ suçlarından sabıkalı baba M.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. İddiaları yalanlayan baba M.S.13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler Virgul tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen E.F.S.'nin bekaretinin bozulduğu belirlendi. E.F.S. devlet koruması altına alındı.

13 Yaşındaki Kızdan Dehşet Veren İfadeler
1 sayfadaki 1 sayfası