HayaL Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylaşım Platformu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>>Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<
>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<

kadarda korkunç deil ama siz bi bakın

YazarMesaj
Misafir
Misafir

kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Empty
MesajKonu: kadarda korkunç deil ama siz bi bakın   kadarda korkunç deil ama siz bi bakın EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 4:44 pm

bi akşam bizim evde herkes uyumuştu bnde yatağımda yatıodum birden uyandım kötü bi kabus görmüştüm yüzümü yıkayıp tekrar yattım. Yattıktan 5 dk sonra herkes uyuduğu halde kapıda kayan bi gölge gördüm
heralde birisi uyandı da su içmeye gidiodur fln die geveledim. Sonra bi baktım ki o gölge tekrar kapıda we bna bakan kırmızı gözleri war kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_dead kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_dead çoqqq korktum yorganı üstüme çeqtim tabii bn daha küçükken yaşanmış bi olay sonra örtüyü açmamla 1 saniyede babamın odasına gelmem bir oldu. O gece ve 1 hafta boyunca annem ve babamla beraber yattım. Sonra kendimi tatmin edince tmm dedim artık saçmaladığımı düşünmeye başlamıştım ama gerçekten çok korkmuştum ve o gölge gerçekti. halen hatırladıkça tırsıommm tüylerim diqen diqen oluooo kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_questionkadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_question kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_question kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_question kadarda korkunç deil ama siz bi bakın Icon_smile_question

aLınytıııııııııı

kadarda korkunç deil ama siz bi bakın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Korkunç hikayeLer böLm kuraLLarıı