Paylaşım Platformu |
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>> Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<
|
|
| Uğurla Bahtiyarları -SAGO | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Uğurla Bahtiyarları -SAGO Perş. Haz. 25, 2009 4:14 pm | |
| Kaldırımlar ezdik yıllar aldı başını vurdu duvarı Rüşvetiydi Kaderin ilk görüşte aşk ve tasmalarda kalbini yosmalarda Şiirin Çok şirin sihirin etkisindi zikri koşar Adımla körpe fikri Ruhsalar ve deyle randevuydu bu su gibi akarak aldı yolunu Hırsız kaptı tüm kolu ve serüven oldu 2 hayat birisi Hırsız rolünde Bürünür oldu diğeri hep bakan bi kör
Birisi acıyı cekti öteki acıyı servis etti şarkılar Yazıldı ikisi üzerine Ve biri bitti diğeri çaldı şarkılar kesilmedi çok elveda Demişti Birisi diğeri yaşama verdi istifa dilekçesiydi tanrı çekti Reddi seddi kurdu kalbine Kalbi sedyelerde taşıdı harbi tek nefeste yaşadı zor bi Deneyim oldu Kördü yoktu güneşi zordu çoktu çilesi yoo
Nakarat Ben zebani tarlasında yabani meleğim yabancı hancı zancı Evreninde zancı Tutukla avcı kolları kelepçeler diyarı riyalı mutluluklar Yadigarı uğurla bahtiyarları Saç telimde öldü doğdu sularda boğdu kendini güneş Yakarken kendini bir kalemde yazdım Tüm şiirleri nefesi bitti sigaramın yaşama soktum yenisini Çektim içime
Hangimiz varız hangimiz yokuz kavalyem olsa öpebilirmiyim Yıl donumu pembe dunya gezegeninde dışların siftahı Yüz bin natcı meyve verse getiremezki aşkımı Ben yolumda mola hep bir sigara nefesi alarak Adımı attım Zilimi çaldım uyanayım dünde okulu astım duvara çiviler Çaktım Baktım ellerimde hep resimle dolanır olmuşum hayra yordom Zorunluyumki buradayım kuşatmasında kaldı hapsim ömre Aldım payımı Düşeni rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini gitme Gelme aleminde Tek ve son seferdeyim boşmu kalbin ah doldur o zaman Ansızım durabilir Deffedebilir hatır konuşmasıyla dile getir her satır Çıkarı bir gül etme kompozizyona Bin zebani tarlasında tek ve son seferdesin
Nakarat Ben zebani tarlasında yabani meleğim yabancı hancı zancı Evreninde zancı Tutukla avcı kolları kelepçeler diyarı riyalı mutluluklar Yadigarı uğurla bahtiyarları Saç telimde öldü doğdu sularda boğdu kendini güneş Yakarken kendini bir kalemde yazdım Tüm şiirleri nefesi bitti sigaramın yaşama soktum yenisini Çektim içime |
| | | | Uğurla Bahtiyarları -SAGO | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| Kimler hatta? | Toplam 164 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 164 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 258 kişi Ptsi Ekim 14, 2024 12:08 am tarihinde online oldu. |
Anket | | Facebook'a Üye Misiniz ? | Evet | | 100% | [ 11 ] | Hayır | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 11 |
|
|
|