Paylaşım Platformu |
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>> Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<
|
|
| Linguistiks (Sago feat. Supreme-hebrew-intelekt) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Linguistiks (Sago feat. Supreme-hebrew-intelekt) Perş. Haz. 25, 2009 4:35 pm | |
| Sagopa Verse
Kolej parayla Yarın dolarla Beleş avuçla Sözüm bedava Tak kulağına Selam lirayla Rapim yılansa Ben ve koynum mutluyuz Zehir boşalsa Kibir telaş yaratsa Sözüm sükutsa Sen de rapimi altın 24 karatsa Hayat bir damla Söyle çölde serap görenin aşkı Düşüm rüyaysa Parayla satılamazki ruhum Sözle gelir o anki taaruzum Maruzum ki onca cümle saklar arzum Kabusumda canmı çekişir hür kuşum Bu manzum anlatır derbeder şu ruhum Ve şuurum an be an yok olsa Bir nöbetçiden farsis alınır bedeni olurum Ben zebani tarlasında gün batımı meyve verdim Canımı serdim bilki erdim savaşta gazi geldim Anla tek kafeste bin köleyle beslendim Mecburum ki tanrım hediye etti canımı Bense bezdim Yıllarım bi yetki verdi yazdım onca gerçeği Rapimle çaresizce söyledim ve simgelerdim adımı Sagopa tanrı vergisi Dikenle besli gergisi Ayaklarımdır yılların çelebisi Bense bir garip Küheylan Yer altı sanatı kutsadı Düşünce evreninde bir uçurtma gökyüzünde seyreder Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda Kaç camım var sen hesapla Her bir cümle simgedir |
| | | | Linguistiks (Sago feat. Supreme-hebrew-intelekt) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| Kimler hatta? | Toplam 142 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 142 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 258 kişi Ptsi Ekim 14, 2024 12:08 am tarihinde online oldu. |
Anket | | Facebook'a Üye Misiniz ? | Evet | | 100% | [ 11 ] | Hayır | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 11 |
|
|
|