Paylaşım Platformu |
>>Sitemize Moderatör Alınacaktır ßæşvurularınızı ßuradan YapaßiLirsiniz ßaşvuru Yap <<
>> Sohbet ediyoruz , Konuyok ßurda TıkLa sende qeL<<>> upLoad Téam yaKında açıLacaktır <<
|
|
| 2009 Polis Koleji Aday Tespit Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SanaLBoy Administratör
Takımınız : Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 28 Nerden : Ordu
| Konu: 2009 Polis Koleji Aday Tespit Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri Salı Tem. 14, 2009 12:53 pm | |
| AÇIKLAMA: POLİS KOLEJİ ADAY TESPİT SINAVINDA BAŞARILI OLAN BÜTÜN ADAYLARIN EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE NÜFUS HÜVİYET CÜZDANI ASLI İLE SINAVA BAŞVURU YAPTIKLARI İL EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNİN EĞİTİM ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BAŞARILI OLAN ADAYLARIN 2. SINAV AŞAMASI OLAN POLİS KOLEJİ GİRİŞ SINAVINA GELİRKEN İLGİLİ İNTERNET ADRESLERİNDE YER ALAN E-BAŞVURU KILAVUZUNDAN VEYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ŞUBELERİNDEN TEMİN EDECEKLERİ ÖĞRENİM DURUM BELGESİNİ EN SON EĞİTİM VE ÖĞRETİM GÖRDÜĞÜ OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE ONAYLATACAKTIR. EĞİTİM ŞUBELERİ TARAFINDAN KENDİLERİNE TEBLİĞ EDİLEN EVRAKLARI YANLARINDA GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. ADAYLARA AYRICA SINAV SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR Sonucunuzu Çğrenmek İçin http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/diger/Ss/2009/PolisKoleji_AdayTespit/Ss_Frm.asp | |
| | | | 2009 Polis Koleji Aday Tespit Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| Kimler hatta? | Toplam 41 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 41 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 258 kişi Ptsi Ekim 14, 2024 12:08 am tarihinde online oldu. |
Anket | | Facebook'a Üye Misiniz ? | Evet | | 100% | [ 11 ] | Hayır | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 11 |
|
|
|