|
| Yeter ki.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Derin
Takımınız : Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 30/12/09 Yaş : 32 Nerden : İstanbul
| Konu: Yeter ki.. Çarş. Ara. 30, 2009 10:14 pm | |
| YETER Kİ... | Soframda doyumsuz bir nimetsin be bitanesi Önümdesin, bir nefeslik mesafede Tadını alıyorum yemeden, bakıyor dokunamıyorum Razıyım ömrümce sana hasret kalmaya, BİTME YETER Kİ...
Gözümde bulutlanan bir damla sıcak gözyaşımsın Ağlamak istiyorum şu halime ,bahtsızlığıma Düşersin diye korkuyorum,kavuşmuyor kirpiklerim Razıyım böyle dumanlı bakmaya DÜŞME YETER Kİ...
Hayat pınarımsın bana inat içime çağlayan Köpük köpük sarmalayan,bazen de usulca çarpan Hem can veriyorsun ,hem alıyorsun onu benden Razıyım acına,birgün ölsem de BİLME YETER Kİ...
Bir sözsün hiç söylenmemiş iki dudağımın arasında Söylesem acıtacak,söylemesem bende kalacak Ne sırlar tuttu bu yüreğim seni de tutacak Razıyım susmaya,acı çekme SEVME YETER Kİ... |
| |
| | | | Yeter ki.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| Kimler hatta? | Toplam 85 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 85 Misafir Yok Sitede bugüne kadar en çok 258 kişi Ptsi Ekim 14, 2024 12:08 am tarihinde online oldu. |
Anket | | Facebook'a Üye Misiniz ? | Evet | | 100% | [ 11 ] | Hayır | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 11 |
|
|